Proizvodi

Proizvodi

U želji da domaćem kupcu ponudimo mogućnost da u svom domu degustira ili posluži deliciju od domaće ribe i domaće proizvodnje, od tako dobivenih fileta rade se i proizvodi za široku potrošnju.
Proizvodimo ih kako pod svojim, tako i pod brendovima zainteresiranih kupaca, najčešće inozemnih.
Radi se o lijepo dizajniranim pakiranjima proizvoda pogodnih za svačije potrebe; od najmanjih u težini od 75 g, preko 100 g, 115 g i 160 g, za prodaju u lancima trgovina i delikatesama do onih od 500 g i 1.000 g namijenjenih ugostiteljstvu i HORECA kanalima.
Uz to, pakiranja od, primjerice, 3,5 kg pogodna su za toploteke u trgovačkim lancima i ugostiteljstvo.

Kontinuirano pratimo kretanja i trendove, otvoreni za proširenje ili prilagodbu palete naših proizvoda.

FILETI MARINIRANIH INĆUNA

ARBA MAR linija ime je za marinirani program koji može biti jednostavan, prirodan bez dodataka ili sa dodacima okusa što oplemenjuje taj blagi doživljaj same po sebi savršene kombinacije ribe i kiselkastog okusa limuna ili octa. Ne zaostaje ni po čemu za slanom linijom već u svojoj bjelini sakriva nebrojene kombinacije i priče koje zna ispisati samo mašta pravih gurmana.


Saznajte više

FILETI SLANIH INĆUNA

ARBA SOL linija na neki način objedinjuje sve poluproizvode i gotove proizvode koji nastaju soljenjem i filetiranjem sitne plave ribe iz Jadrana u proizvodnom pogonu „Arbacommerce“. Najveći dio ribe soli se u barilima, dozrijeva i izvozi kao poluproizvod ili se iz njega proizvodi filet za podliniju Adriatic Delight.

Inćun soljen u latama osnova je za filet u podliniji Premium Quality. Naš slani proizvod priprema se s velikom pažnjom posvećenom svakom detalju, pomno se čisti i ispire od soli, suši i pakira u atraktivnu ambalažu koja ne sakriva proizvod već ga nudi u svoj njegovoj ljepoti.


Saznajte više

Arba Led - brzo smrznute srdele i inćuni

U liniji Arba Led ponudili smo nekoliko vrsti pakiranja smrznute srdele i inćuna. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, riba se smrzava pojedinačno i brzo pa nakon odmrzavanja zadržava sve karakteristike svježe ulovljene ribe.
Pakiranja su prilagođena uobičajenim potrebama u domaćinstvu pa nije potreban veliki napor i trud da bi se pripremio ukusan i zdrav obrok.


Saznajte više
sufinanciranje sufinanciranje sufinanciranje

Sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više