Da bi tradicija postala delicija...

Arba Sol – Slani fileti inćuna

ARBA SOL linija na neki način objedinjuje sve poluproizvode i gotove proizvode koji nastaju soljenjem i filetiranjem sitne plave ribe iz Jadrana u proizvodnom pogonu „Arbacommerce“.

Najveći dio ribe soli se u barilima, dozrijeva i izvozi kao poluproizvod ili se iz njega proizvodi filet za podliniju Adriatic Delight.

Slani inćun soljen u latama osnova je za filet u podliniji Premium Quality.

Naš slani proizvod priprema se s velikom pažnjom posvećenom svakom detalju, pomno se čisti i ispire od soli, suši i pakira u atraktivnu ambalažu koja ne sakriva proizvod već ga nudi u svoj njegovoj ljepoti.

Premium Quality

U godišnjem ulovu, iznimno je mala količina velikog inćuna ulovljenog uglavnom na otvorenom moru Jadrana koji zaslužuje naslov kraljevske delikatese privlačne i oku i nepcu.

Bez razmišljanja može se ponuditi najzahtjevnijem stručnjaku, najvažnijem gostu ili pokloniti osobi kojoj posebno želimo ugoditi.

Više…

Adriatic Delight

Iako zbog veličine u trenutku ulova ne zadovoljava zahtjeve za proizvod Premium kvalitete, riba namijenjena ovoj podliniji itekako zaslužuje našu pažnju jer je količina soli za njenu preradu pomno odmjerena i filet obrađen s istom pažnjom kako bi i ovaj proizvod ostao primamljiv zalogaj za svakog gurmana.

Više…

Arba Sol

Alfa i omega dobrog i poželjnog slanog fileta svakako je lata dobro usoljenog inćuna. U lati “Arba Sol”, u savršenoj harmoniji, leže sloj ribe i sloj soli, svjedočeći stvaranju naše Premium kvalitete.

Više…