Pour que la tradition devienne un délice...

« Kolačići » i više o njima

Web stranica http://www.arbacommerce.hr/ koristi tehnologiju kolačića. Podaci pohranjeni preko kolačića, koji se koriste na našim stranicama, ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca.

Što je to « kolačić »? 

Kolačić je mali zapis koju internetske stranice koje posjećujete pohranjuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja (npr. pametnog telefona) kroz vaš internetski preglednik (npr. Google Chrome). Kolačići također čine vaše interakcije s internetskim stranicama sigurnijima i bržima jer pamte vaše postavke no isto tako možete blokirati ili ukloniti kolačiće kroz svoj internetski preglednik.

Brisanje kolačića

Želite li izbrisati kolačiće pohranjene na vašim uređajima i konfigurirati internetski preglednik da odbija kolačiće?
Možete to učiniti u postavkama internetskog preglednika. Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji koristite da biste pristupili našim internetskim stranicama. Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine. Za više informacija, molimo, posjetite internetske stranice svojeg preglednika. Kako biste saznali više o kolačićima, molimo, posjetite www.allaboutcookies.org

Koje « kolačiće » koristimo?

Koristimo « kolačiće » koji vam omogućavaju kretanje po internetskoj stranici i korištenje osnovnih funkcija. Kolačići za funkcionalnost koriste se za vaše prepoznavanje po povratku na našu internetsku stranicu. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posjete drugim internetskim stranicama. Rok trajanja im ne premašuje tri godine.

Analitički i kolačići za procjenu učinka omogućavaju nam prepoznavanje i prebrojavanje korisnika i drugih podataka te prikupljanje podataka o tome kako se dijelovi naše internetske stranice koriste što nam pomaže unaprijediti njihov rad. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.

Trenutačno se ne koriste: marketinški i kolačići za ciljane skupine koji bilježe vaše posjete našim internetskim stranicama koji nam pomažu u mjerenju učinkovitosti marketinških kampanji. Hvala vam što ste posjetili naše stranice!